Resultatet av mitt fystest!

Jag blottar mina resultat, håll till godo! 

I går var det alltså dags för fystest och egentligen fettmätning. Fettmätningen kommer ske nästa vecka i stället…. Hur som… ett visst antal övningar under en tid och man ska pressa så många man kan med rätt teknik. Jag vet ju inte vad som är bra/dåligt men jag känner mig nöjd på alla förutom på löpningen. Inte att jag inte gjorde bra men då det spöregna och vi springer på gräs blir de galet halt. Och jag med mina gamla hamstring skador var rädd att halka så tog de lugnt.

Så hur gick de?

Springa antal längder (20 meter) på 2 min= jag hann 20 st. Jag jogga!

Antalet armhävningar (90 grader, på tå) under 1 min= 29 st

Antal situps (hela vägen upp) under 2 min= 54 st

Jägarvila i 2 min (90 grader)= klarade hela

Antal burpees under 1 min= 22 st

Stå i planka i 2 min (egentligen var de 1 min men vi förlängde den) = klara hela

Benböjshopp i 1 min (90 grader)= 48 st

Push ups (hela vägen ner med kroppen mot mark, på tå) = 14 st

Prova gärna du läsare och kommentera hur många du klarade, så kan vi köra utmaning tillsammans. Om 6 veckor kollar vi exakt samma, plankan och jägarvilan ändras då till att man står så länge man kan 🙂

  
Nu kan de bara bli bättre…

Kom igen nu, nu kör vi tillsammans!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *