Snart dags för Beauty Week :)

25-27 april är det Beauty Week i Stockholm!

Jag är ingen Beauty blogger men otroligt intresserad av skönhet ändå. Jag är fåfäng, gör massor med olika behandlingar för att hålla mig ung och jag älskar produkter. Jag försöker med jämna mellanrum tipsa om mina favoritprodukter och de jag skriver om gillar jag genuint.

Om några veckor är det dags för Stockholm Beauty Week och jag kommer givetvis gå. Då jag dessutom jobbar med skönhet på Victus som har apparaturer, ett hudvårdsmärke samt fillers gör såklart ännu mera intressant att gå. Skulle ju vara helt fantastiskt om vi kunde få in någon av våra produkter där 🙂

Jag ska gå måndagen den 25 april som är pressdagen. En helt fantastisk agenda och tanken var att jag skulle gå dit en stund men när jag såg den så insåg jag att jag ville lyssna på ALLT 🙂 Så jag kommer hänga där hela dagen, suga åt mig av allt och ta med tillbaka till jobbet!

  
Dessutom är det fantastiska sponsorer med,

  
Någon mer som ska dit?

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *