EM Event lanserar CODE!

Nu är de äntligen dags att avslöja, vi lanserar vårt nya koncept CODE 🙂

Tanken kom för flera år sedan, och för ca 6 månader sen började vi planera, forma och skapa det nya konceptet CODE som är en del av EM Event. Givetvis är det något man hela tiden uppdaterar, jobbar vidare på osv men efter endast 1 mån så var den första CODE festen såld 🙂

På fredag sticker CODE till Örebro och är medarrangörer till Blog Awards Örebro. Med oss i bussen har vi förutom ett härligt gäng bloggare och Sthlms profiler storbloggarna Alexandra ”Kissie” Nilsson och Keela. Dessa profiler agerar även konferencierer och värdinnor för kvällen.

Bussen går 17:15 från Sthlm och vi har riktigt grymma sponsorer med oss vilket jag tänkte avslöja senare i ett annat inlägg (vill inte spoila för mycket för de som ska me) hehe…  Det kommer bjudas på mingel, mat, bubbel, VIP bord under nattklubben och fab Goodiebags, bussen går sen tillbaka till Sthlm vid 02.

Nu rååååååkar jag ha 2 platser över till bussen, så är du bloggare och har en bloggande vän kan dessa bli dina 🙂 Yeeeehhhhh, det ända ni behöver göra är att:

1. Dela detta inlägg på din FB vägg
2. Kommentera här att du delat samt länka till din blogg 🙂

Peace of cake va?

Några andra städer är dessutom planerade och för att hålla er uppdaterade på vart vi kommer gilla vår FB sida som ni hittar >HÄR<

Hoppas vi ses 😉

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *