Med skräckblandad förtjusning!

Första veckan av sex på ett tufft BootCamp börjar i dag!

Denna vecka drar BootCampet jag vann igång, tis-tors kommer jag kriga som aldrig förr i skytteholmsparken i Solna. Det är med skräckblandad förtjusning jag ger mig in i detta, jag har kört ett pass för Camilla på Delta och de var… hur ska jag förklara… jag var kräkfärdig efter. Instruktören som jag ska köra med heter Essa och är övertygad om att han är precis lika ”hård” som Camilla.

Wahlkvist.se är dem största i BootCamp och det var dessutom Camilla som äger företaget jag hade som PT- Online, de bästa jag någonsin gjort. Inte för att jag skulle gå ner i vikt och bli ”fit” utan för att hitta en rutin, en träningsglädje efter allt som hände i höstas, få min trasiga mage att må bra igen och hitta balans.. vilket jag gjort 🙂

Jag ser fram emot denna vecka, inte bara pga bootcampet utan för att det är MASSOR med roliga saker som händer 😉

img_2934.jpg

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *