Matorgie!

1 kg rökta räkor, 7 havskräftor, chark, ost & kex med marmelad och Chablis 🙂

I går eftermiddag mötte jag upp Yaz på Sats SoFo och vi körde ett benpass. Kände direkt att jag slarvat med styrketräningen och mest kört cardio, men bättring kommer denna vecka när Boot Campet drar igång, längtar!

Hur som…. efter passet promenerade vi hem till henne där vi laddat med mat och vin. Vi skicka ut Amad som åkte till Tepp och sen hade vi tjejmys, Nayomi var givetvis med 🙂 Massa prat, skvaller, planering och skratt…. ojojoj vad vi skratta, bästa!

   
 
Matkoma på den, vi vart så mätta…. inte så konstigt när vi fick i oss 1 kg rökta räkor, havskräftor och en hel del chark och ost & kex 🙂

Tack fina för en grym kväll!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *