Jag vann!!!!!!

Nu tar jag träningen till en annan nivå 🙂

För flera veckor sen så anmälde jag mig till en tävling att vinna ett bootcamp med Wahlkvist.se De är Camillas företag, hon som jag hade som PT-Online och vet ni vad? JAG VANN 🙂 

Så kul! Snacka om bästa påskägget. Jag har ändå varit sjukt duktig och hållit i min träning efter mina 8 PT -online veckor men efter denna helg när jag ätit alldeles för mycket känns de topp! Tis-Tors kvällar från de 5 april ska jag kriga på 🙂 Tyvärr kommer jag missa. Hela 5 pass pga att jag jobbar kväll 🙁 Men de får jag ta, får ta igen de på gymmet så jag håller samma takt som dem!

  
Vilken överraskning! Perfekt, nu ska jag bara försöka hitta ett bra och enkelt sett att ta mig till Solna på kvällarna…. Har ju ingen bil men de löser sig!

Någon som vill hänga på? Finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Väljer ni Solna så kan vi göra de tillsammans…..

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *