Att komma bort, men ändå hem <3

Deras gästfrihet är fantastisk!

Två nätter blev jag hos Emma och Bernth och hade mer än gärna stannat längre. Men pga ingen kattvakt och att jag har en hel del att göra så blev det inte längre. Att komma hem till dem är nästan som att komma bort men ändå hem 🙂

Man kommer hemifrån, ut på landet, andas luft men ändå känns det som hemma. Detta på grund av de fina värdparet som öppnar upp och ger en gästfrihet. De får en att känna sig som hemma på alla sätt, man går och lägger sig som man vill, går upp när man vill, vill man ta en löprunda, äta, dricka, ja ni försåt så är allt öppet 🙂 Och dessutom sker allt i myskläder.

I går när vi var ute på promenad så var jag bara tvungen att ta kort på dem, ÄLSKAR detta kort! Säger såååååå mycket 🙂

  
Och ja….. De gör sig till….. Lite 🙂 hahahaha! 

TACK underbara ni för att er dörr alltid står öppen, mi löv ju! 

//Marie 

2 svar på ”Att komma bort, men ändå hem <3”

  1. Asså, fatta hur mycket man bjuder på sig själv när man är helt ok med att en såhär bild läggs upp…… hahahahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *