Detaljer..

Från mitt hem!

Har ändrat om lite här hemma som du som läser denna blogg regelbundet kanske märkt 🙂 Jag är i en förnyelse fas, behöver förändring och jag har försökt att med små medel ändra lite… Häromdagen la jag upp en före och efterbild på min ommålning, om ni missade de inlägget hittar ni de >HÄR<

Har även lite nya detaljer 🙂 Är lite smått besatt av ljussättning just nu och ljusslingor är en favorit så här köpte jag en helt vanlig skål från Ikea och la i en ljusslinga 🙂 Denna står högst upp i min ”bokhylla” Har egentligen ingen bokhylla, det är en stege från Mio.

  

Nya lampan vid nya fina, målade väggen 🙂
  
Sen bytte jag ut allt rosa (passade inte till nya väggfärgen) Så nu pryder dessa fina kuddar min soffa,

  
Älskar vingarna 🙂 Även en mysig grå pläd ligger i soffan.

Är ganska nöjd…. tycker de känns lite färglöst… men har svårt att se vad som skulle passa in? Till grått är de de plättlätt… men väggfärgen jag har är svårt…!

Något förslag?

Love,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *