Farit och flygit!

Kört roadtrip på butiker i dag!

I morse tog jag de lugnt på morgonen när jag vaknade, de var på riktigt över 11 veckor sen jag gjort…. Vid 10 tiden var jag jag på gymmet och först körde jag en timme PW innan jag tog passet 21 minut body.

Hem, duscha, åt lunch innan jag satte mig i bilen (har fått låna snälla Emmas bil över helgen)

Började på Flügger färg där jag handlade färg, MY GÅDD vad svårt det är att se på en liten lapp. Men såååååå fint de blev 🙂 Ska visa före och efter bilder i morgon när de är ljust, blev klar med de sista på kvällen. 

Sen blev de Ikea, kikade runt lite på deras miljöer men hitta inget inspirerande… Kollade soffa, köksbord + stolar, tv- bänk och soffbord. Hittade inget av de. Köpte däremot en super fin golv lampa, ljusslinga, ljus och en skål jag ska göra en sak med (visar senare)

Vidare till Mio som är en av mina absoluta favorit affärer när de gäller möbler men tyvärr fanns inte de jag ville ha där heller 🙁

Blir tokig när man har en bild i huvudet så hittar man de inte, jag får tillverka själv, hahaha!

  
I morgon efter träning ska jag ta de sista butikerna (får passa på när man har bil) sen hoppas jag på att hinna ett till träningspass innan jag lämnar Stockholm för lite påskmys 🙂

Åhhhhh vad jag gillar förändring, ville bara säga de!

Natti natti

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *