Det blir inte bättre än såhär, gör mitt bästa…! 

Hej! Ni som följer oss vet att jag förra veckan checkade in på akuten och förutom det så träffade jag husläkaren 2ggr och fick medicin och blev bättre. Typ. 

Idag har jag rotfyllt min tand omgång nr 2. Sen är det 1-2 ggr kvar tills den är klar. 

Just nu sitter jag med magsmärtor och kan inte sova. Sover sittandes nästan. 

Sånt är livet. Man kan inte alltid välja vad man råkar ut för. Och som många andra har jag svårt att låta bli negativa livserfarenheter att INTE påverka mig, men har lixåm bestämt mig för att stänga ute det negativa tankarna. Tycker synd om mig själv en stund, svär på engelska och finska, kanske gnäller ut min smärta till någon som orkar lyssna men sen skiter jag i det!!!

När folk frågar om jag har ont så är jag ärlig. ”Ja, jag har skit ont! Men som tur är finns medicin :)”

Ska jag gnälla istället och ömka mig själv så lär jag känna efter varenda liten skråma jag har på kroppen. Huvudvärk tillhör min vardag. Tröttheten är en kronisk åkomma. Svindel beror på mitt låga blodtryck. Mina celluliter skyller jag delvis på mina gener 😉 Hmmm vad mer? Tanden! Jag har ju 29 friska tänder o 1 sjuk. Magen, ja den är inte läkt ännu men jag kan bara göra mitt bästa: äta min medicin, inte stressa, äta o dricka rätt. 

Vad jag menar med mitt inlägg är att få ur det negativa snabbt, sen byter jag blad och tänker positivt, ler mot världen för mina problem blir inte färre om jag är butter men dom känns mindre om jag inte tänker på dom. 

Dagens djupaste…

Ta lärdom eller skit i det 🙂 

Yaz 

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *