Påskvecka på ingång :)

En kortvecka för de flesta, ledig tid med sina nära och kära 🙂

Veckan som varit har varit ganska… galen! Det har varit mycket jobb, även kvällstid och sen en hel del privata roliga saker. I går en super kul 40 års fest för fina Petra på Cafet men innan möttes jag och Marika upp för middag på Escalier. Jag tog inga bilder så ska se med Emma i morgon om hon har några.

I dag har det varit lugnt, väldigt lugnt… min absolut första vilodag på 10 veckor. Mina andra vilodagar har bestått av en timme Powerwalk men i dag har jag inte rest mig från soffan 🙂

Påskvecka på ingång, jag jobbar GALET mån och tis, från 8 till tidigast 21… Sen onsdag har jag behandling på morgonen sen kan jag ta helg faktiskt… ska på bio på torsdag, batman vs superman, premiär och jag har fått biljetter 🙂
Påskhelgen ska jag spendera med att måla en vägg hemma, en fondvägg bakom min tv, sen ska jag åka till Emma på landet ett par dagar. Hon har blivit min familj då jag inte umgås så mycket med min ”riktiga” familj… Min mamma har inte prata med mig sen jag lämnade Spanien i augusti… hennes val, har försökt prata med henne två gånger men hon tål inte när jag säger sanningen. Orkar inte längre…. de sägs att blod är tjockare än vatten… de vetti tusan!

Har ni några roliga påskplaner? Ska ni ge några påskägg? Jag ska ge bort 5 st, köpte dessa som jag tyckte var himla söta 🙂


Kärlek,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *