I made it :) HOT MOJO!

Helgen i Göteborg har varit rolig, intensiv, tuff och framförallt SVETTIG 😉

Har precis avklarat 3 dagars Hot Mojo utbildning, dvs yoga 60 min i en varm sal som är uppvärmd till ca 38 grader. Det festa brukar säga ”fy faaaaan vad jobbigt det låter!” Ja det må vara mer ansträngande än i en vanlig sal, det är speciellt och ibland tar det tid att lära sig (kroppen) att godkänna värmen, utmaningen i värmen och svettet som medföljer. Jag som gjort detta många gånger kan väl bara säga: PROVA, ge det tid, känn vilka skillnader yoga och värme gör för din kropp och ditt liv. No bullsh*t.

Jag kommer instruera på Sats SoFo för er som vill komma!

Nu ska jag fira själv på tåget tjohoooo! Cocosvatten o banan står på menyn, och så film på det. Sweeeeeet Sunday alla läsare, och som sagt innan är vi på Thestoryof2 nominerade till Toppblogg 2:a året i rad, lägg GÄRNA en röst på oss via denna länk!

Scrolla ner 3-4/5 delar 🙂 

TACK

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *