Oh shit vilken smärta!

Vaknade en natt av smärta i magen och illamående, tog alvedon och drack juice. Bra kombo…NOT! I flera dagar har jag bitit ihop och tänkt ”det går över snart”, ”ta alvedon och kör på!”

Inte alls smart! Husläkaren skrev ut medicin och tog massa prover. Jag har vilat. Bokat av mina kunder. Inte gjort många knop…Idag fick jag nog, haft så jävla ont, drog till akuten, remiss, och imorgon blir det gastroskopi 🙁 

Bäst att få reda på vad som döljer sig i magen. För smärtan blir inte mindre, tvärtom den växer och blir bara värre o värre. Kanske ska LYSSNA på min kropp denna gång! Så trött på mig själv och min arbetsmoral som går före hälsan. Nu är det min tur. Jag vill bara må bra…

Wish me luck! Gastroskopi är ingen rolig grej…

Yaz  

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *