Dejtingdjungeln!

Att dejta är värre än att gå på anställningsintervju!

I fredags var jag på en dejt, en person jag inte träffat innan. Det gick bra, vi tog en AW, pratade i kanske 3 tim innan vi båda tacka för oss. 

NEJ, vi kommer antagligen inte träffas igen, kändes väldigt ömsesidigt! 

De jobba i att dejta är att de känns som man ska ”marknadsföra” sig själv, hate it! De är ju tusan värre än en anställningsintervju! 

Jag är inte så krävande att dejta, jag betalar helst för min ”del” innan vi lärt känna varann, jag kräver inte värsta planerade dejten med pompar och ståt. Men de finns några saker som jag värdesätter och gör att personen ligger på plus iaf 😉

1. Kom i tid! Iaf första gången…. spelar ingen roll om tuben var sen eller något liknande. Man låter inte en dam vänta.

2. Kom med förslag. Finns inget mera lamt än när en kille frågar: vad vill du hitta på? Om DU frågar mig om att ses så förväntar jag mig att du har en plan. Om JAG frågar dig har jag garanterat en plan. Som sagt, behöver inte vara värsta grejen, en fika, AW el promenad går jätte bra.

3. Erbjud dig att betala, du kommer ändå inte få betala min del första gången utan då splittar vi 😉

 
Jaja, påt igen…. Någon frivillig 🙂 hahahahaha! Kanske borde sätta in en kontaktannons här? *skoja bara*

Adios,

Marie 

Ett svar på ”Dejtingdjungeln!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *