Är det ett Substitut?

Fyller jag ett tomrum bara eller är det ett faktiskt behov just nu?

Jag vill göra om hemma, måla, köpa nya möbler, fixa och dona. Jag vill förändra allt! Jag vet inte vad de beror på? Behöver jag ett nytt fokus nu när jag nått mitt ”mål” med kost & träning? Det är ju ett ständigt fokus på att må bra i sin kropp och känna sig stark.

Btw…. tränar som förut och äter i stort sett som förut så har bara kört på…

Hur som… i påsk ska jag måla om en vägg i vardagsrummet, ska lägga upp före och efterbilder såklart. Men redan på fredag får jag leverans, en möbel…. kan någon gissa vad? Jag vill verkligen köpa nya möbler…. frågan är om det är ett faktiskt behov eller om jag bara fyller ett tomrum?

  
Hoppas påskharen kommer med något oväntat 🙂

Kram

Marie 

2 svar på ”Är det ett Substitut?”

  1. Om du förnyat dig själv kanske du behöver förnya din omgivning också för att den gamla omgivningen inte längre passar ditt nya jag? En tanke bara, om det inte substitut för ngt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *