Lättad! Jag klarade det :)

Mitt kvalitetsprov är godkänd med god marginal 🙂

Så var de äntligen över, för denna gång i alla fall. 3 gånger om året måste vi som är certifierade dommare i Pole Dance göra ett CPD, continuing professional development. Man kan kort och gott säga ett kvalitetskontroll, att vi uppfyller kraven för att döma.

I dag var det dags, satt hela dagen i går och förberedde alla papper och nu är de klart 🙂 jag är väl godkänd med god marginal. Hade 77% på singel vilket betyder att jag kvalificeras som judge 2 i en skala. Just nu är jag en 1a. Det finns fyra steg: judge, grade 1 judge, grade 2 judge och grade 3 judge där grad 3 är bäst såklart 🙂 

Och på dubbel hade jag hela 85%, så stolt! Dvs grade 3 judge 🙂 Dubbel har varit de absolut svåraste, då måste man ha koll på två personer samtidigt. 

 

Nu laddar jag inför Tysklands mästerskap i maj med att träna ögat ännu mera!

Wohoooooo, vilken bra lördag det blev!

Kram Marie  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *