Helgen är på ingång :)

Wohooooo, helgen är här!

Jag älskar känslan när man vet att man är ledig, när man får umgås med de man vill, träna, hinna laga god mat osv. Denne helg är ganska fullbokad, men bara med roliga saker.

I kväll ska jag på dejt…. japp ni läste rätt! Jag brukar inte berätta här på bloggen om mitt kärleksliv men tänkte jag skulle dela med mig lite 😉 Vi ska ta en AW, känns skönt och lagom… de är en kort tid och känns de bra kan man i stället boka in att ses igen. Jag gillar när först dejten är kort, så blir man inte ”fast” om de skulle kännas jobbigt. Men om detta i ett annat inlägg… hehe… håller er liiiite!

Lördag ska jag träna, sen träna igen (ska försöka hinna med två pass) sen på kvällen ska vi ses ett gäng och kolla mello, äta massa gotti och umgås. Tror några kommer gå ut efter.. jag ska försöka att inte göra de. Jag är ganska dålig på att hålla mig och lätt att övertala, tyvärr 🙂

Söndag blir att inte boka någonting, ta de som de kommer…

Nu kör vi!

  
Ha en fin dag och helg!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *