Har du koll på dina försäkringar- Sponsrad video!

För ett par månader sedan gick jag igenom alla mina utgifter, alla försäkringar, alla lån osv… Det jag hittade var att jag hade dubbelförsäkringar i ganska mycket. Så gjorde en liten clean up. Visste du också att många försäkringar har rörligt pris som stiger hela tiden, trotts att du inte utnyttjat dem? Borde de inte vara tvärtom?

Många bolag ger rabatt när man samlar allt på ett och samma ställe, och många har student och pensionärsrabatt. Kolla med ditt bolag vad du kan få.

Mitt största dilemma var att jag inte förstod vad som ingick, och även om jag pratade med en försäkringsrådgivare så var de grekiska för mig. Samt att de alltid försökte få mig att teckna något som jag inte behövde.

Det ska kännas bra i både mage och plånbok och har jag varit skadefri ska de märkas från försäkringsbolaget.
Skulle du välja ett försäkringsbolag som har fast pris i 5 år?  Ica har tagit fram en sådan försäkring! Har du koll på fast och rörligt pris? kolla in filmen nedan så kommer du förstå 🙂

ps. Glöm ALDRIG att läsa de finstilta i alla avtal.

Lycka till,
Thestoryof2

 

*Sponsrat inlägg*

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *