Att testa något nytt!

Jag älskar att testa nytt, framför allt mat och liknade!

I går knacka de på dörren, ett bud från Amazing Alice, ÄLSKAR deras bud. De gör dem alltid så fina, fullproppade med gottis. Denna gång med min nya favvo keso 🙂 Passande va?Jag har ju ätit chiapudding i många olika former och nu ska jag testa chiayoghurt 🙂

I budet kom en hel hög med olika smaksättare såsom lakritspulver, raw mango, blåbärspulver och kanel. Dessa ska jag mixtra med och prova men den första jag provar får bli en som redan finns på recept 🙂


Receptet är (2 personer)

3 dl mild vaniljyoughurt
0,5 dl chiafrön
175 g Keso protein cottage cheese
1 apelsin
0,25 dl hasselnötter
0,25 dl granatäppelkärnor

Rör ihop yoghurt och chiafrön. Vänd ner keson, fördela i glas och ställ kallt i minst 30 min. Skala och skär apelsinen i bitar, grovhacka hasselnötterna. Toppa glasen med apelsin, hasselnötter och granatäppelkärnor.

    
 
  
  
Riktigt mumsig som passade perfekt som Mellin innan min eftermiddagsträning 🙂

Smaklig måltid!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *