Perfekt mellis!

Är du i farten som jag är har jag ett bra mellis tips!

Att inte ”hinna” äta är nog ett av de största misstagen man kan göra om man vill hålla sin vikt eller till och med gå ner. Att hålla blodsockret jämt är nyckeln för att inte falla dit för de som inte är så nyttigt.

Jag har hittat ett bra mellis som är lätt att ha med dig överallt! Kesos nya proteinkeso är laddat med massor med bra för kroppen. Jag föredrar den naturella med lite kalkon och kanske avokado. Annars finns de färdiga med müsli bland annat som man kan blanda i 🙂  

  
Smakmässigt mot den ”vanliga” keson känner jag ingen direkt skillnad, däremot är konsistensen mycket krämigare! Helt klart de alternativ jag i fortsättningen kommer köpa 🙂

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *