Min vardag som PT 

Strax över månaden på Sats Medis som PT o kostrådgivare, det går undan och jag inser hur viktigt det är med ordning o reda! Inte min starka sida!!! Däremot är jag extremt bra på att förbereda mina kunders träningar, det är nästan roligast! 

  
Jag förstår vilka hälsoproblem vi har i samhället idag och det är sjukt skrämmande. Vissa kunder är inte starka nog att göra en squat, enklaste övningen, men när det gör fem i rad efter ett par veckor blir jag såååååå glad 🙂 

När jag tar tuben på morgonen så finns det en rulltrappa på ca 5 meter, och trappor bredvid på 19 steg. Kön till rulltrappan är längre än det tar att skutta upp 19 steg!!! Bara för att ta ett exempel…

Skatta sig lycklig som har 2 ben <3 min nya karriär ger mig verkligen perspektiv och tacksamhet dagligen. Försöker involvera min dotter i träning, hon är för ung för att träna med mig men ibland får hon hänga med och öva. Hon älskar det 🙂  

    
 Nu ska jag fixa ett program innan jag sussar. Blir en lååååååång dag imorgon! 

Yaz

 

  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *