Jag klarade det! – jag är i mål :)

8 veckor med kost & träningsprogram är nu över!

Har slitit som ett djur, INGEN kan säga att de är ”lätt” att komma i form, då ljuger de 🙂

Så hur har det gått och vad har hänt? De har gått bra, jag är stolt som en tupp att jag klarade det. Jag har haft mina dalar när jag velat ge upp precis allt. De 3-4 första veckorna var tuffast, mest för att jag inte tyckte de gav så mycket resultat. Men sen så 🙂 Och jag tror de är där många ger upp, men KÄMPA PÅ! Belöningen kommer!

I vikt har jag sedan 1 januari gått ner 6,2 kg och sen jag börja med programmet (11 jan)  5,1 kg. 

Jag har minskat hela -11 cm runt midjan, höften -7 cm, låren -4 cm och armarna -1,5 cm.

Kan jag kan ni 🙂 Jag är så glad över resultatet på min överkropp, men har massor kvar på min underkropp så tar nu och fortsätter med denna rutin fast hittar en balans. Jag vill inte gå ner mera utan nu bygga mera muskler.

Bild till vänster runt höft!

Bild till höger runt lår!

   

Tack alla som stöttat mig, accepterat mig dessa veckor… Och ni som inte velat umgås med mig pga min diet? Eller för att jag varit tråkig som inte ätit och drukigt som er- FUCK OFF! Dög jag inte då, duger jag inte nu!

//Marie 

 

4 svar på ”Jag klarade det! – jag är i mål :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *