Tänder = respekt!

16 tänder uppe och 14 nere. Hur många har du? Nr 2 bakifrån uppe har tydligen dött, varför vet de inte men kan vara pga en tidigare skada/fyllning bla bla. 

Så igår blev det rotfyllning! Eller typ rotstädning och nästa vecka ska den fyllas igen. Det gör så ont så jag fuckar ur snart!!! Kan inte tugga, absolut inte! Så flytande föda och jag är dö hungrig! Provade käka kyckling igår, det slutade med att jag typ sög upp fett o salt från köttet. Yummi. Värdelöst….

Tänderna ska lixåm hålla i minst 70-100år! Fan vad sjukt, man tar dom små vita sakerna förgivet ibland. Jag är plackers nörd och allmänt petig med munvården men ändå händer detta 🙁 

Aja, tur att det bara är 1 tand då. Med tanke på smärtan och kostnaden. Usch blähääääää….

Roligare kan man ju ha. Packat på med flytande föda, undra vilken jag ska börja med haha! 

Yaz 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *