Mother!

Precis varit på möte i stan med Emma. Mötet var på nyöppnade restaurang Mother som drivs av Melker Andersson och Danyel Couet. Vi passa såklart på att även äta lunch där. Jag har hört mycket om restaurangen men den överträffade alla mina förväntningar. De har ett toppmodernt system med en surfplatta i bordet där du enkelt gör din beställning, vid lunch går du sedan enkelt til den ”station” din mat är och tar själv. På middagen kommer de ut och serverar.

Innan du lämnar går du förbi kassan och betalar. 

De jag gillar mest med stället är deras hälsotänk! Till och med jag som går på diet kan äta där då det inte är något tillsatt vitt socker i maten och de gröna genomsyrar alla maträtter

   
 
 Jag åt kalvhögrev, super smarrigt!
 
Nu är de kontoret som gäller hela eftermiddagen!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *