Det går så fort…

Ännu en helg är slut och jag vill ha mera 🙁

Helgerna går så fort nu för tiden, helgen är då jag kan slappna av, träna mina två pass utan att stressa tillbaka till jobb på lunchen, slippa köa på maskinerna på kvällen när ALLA är på gymmet… ja ni fattar!

I morgon är de invägning och måtta som gäller. Jag har sagt de förr och jag säger de igen, JAG SLITER SOM ETT DJUR! Tom personalen på mitt gym här kallar mig PW bruden då jag hänger på låset de flesta (inte alla) mornar för att ta min prommis innan frukost!

Jag vet att vågen inte kommer visa de jag vill 🙁 Och från början var vågen inget jag brydde mig om utan bara måtten men måste nog säga att vikten påverkar mig mer än jag trodde! 

Jag tänkte lägga upp bilder (om jag vågar) i morgon på resultatet hittills. De är två veckor kvar men jag vill iaf visa vad man kan göra på 6 veckor 🙂 Kan jag, kan alla 🙂

I dag har jag tränat Pole, coachat Sanna och Frida i dubbel Pole vilket var såååå kul! Jag vill så gärna att de ska tävla då de är grymma!

Mötte Martina på stan och gick på bio, en man som heter Ove.

  
I kväll har jag lagat mat för hela veckan, packat i ordning all frukost, lunch och mellis för två hela dagar och nu ska jag inta soffan 🙂

Har en galet rolig vecka framför mig som jag vetkligen ser fram emot 😉

Natti, natti!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *