Denna rekommenderar jag INTE!

På 5 dagar skulle man få vitare tänder, Bull S**t!

Jag skriver sällan om produkter el tjänster jag inte tycker om, utan de jag skriver om GILLAR jag genuint. Allt annat håller jag bara för mig själv! 
Men detta måste jag skriva om! 5 kvällar i rad satt jag med skenor i 20 min för att light bleka tänderna. Jag fattar ju själv att hemmabruks produkter är milda men detta gav absolut inget! De står att den ger upp till 8 nyanser vitare men har inte ens fått 1 nyans vitare.

Har slösat 20 min 5 dagar i sträck… Nääää BIG DISS 🙁

  
Gör om, gör rätt!

Marie 

3 svar på ”Denna rekommenderar jag INTE!”

  1. Jag tog ut medlet och la över det i mina vanliga skenor, jag och min kompis vi see skillnad. Jag såg på en omgång! Men säga 8 nyanser låter helt omöjligt men 1-4 är nog möjligt. Jag ska köra klart 🙂

    1. Hej! Håller tummarna att de blir bättre resultat på dig än på mig, hahahahahaha!

      Må gott Jennie och trevlig helg,
      Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *