Sophie by Sophie

Nu har mitt efterlängtade armband äntligen kommit!


I söndags klickade jag hem mitt saknade armband från hemsida Smyckendahls 🙂 Grym sida som bland annat har ett av mina favorit märken Sophie by Sophie, de har givetvis massor med andra märken också så tycker absolut att ni ska ta en titt där, dessutom väldigt bra priser!

I går kom det 🙂 Hur glad blir man inte när man öppnar brevlådan och där ligger ett paket. Lika fint i verkligheten som jag minns de, och vitt känns helt rätt nu… vårigt och fräscht! Nu väntar vi bara på att de ska bli vår på riktigt.

Jag invigde det på en gång såklart, på visningen av Make up stores nya looker!

   
    

Detta armband finns i flera andra färger också, på ett av mina gamla jobb var detta armbandet standard till de som slutade, till tjejerna såklart 😉

Önskar er en fin torsdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *