I dag blir det show ;)

Första Make up Store visningen är i dag 🙂

Så sjukt hur man kan ställa in kroppen, jag gick upp 05:10 mån och tis och i dag sovmorgon, klockan stod på 07:30 men vaknade ändå 06:30 PIGG?? Jag låg kvar till 07:00 sen gick jag upp, hoppa i träningskläderna och gick min timme PW.

Kom hem och åt en god frukost och massa kaffe i soffan 🙂 I dag är jag ledig… så himla skönt.

Ska dra mitt andra pass efter lunch för sen är det en jätte kul eftermiddag. I dag ska jag och min partner in crime, Yaz på årets första Make up Store visning. Jag ser så fram emot att få se 5 looker och de lär ju vara vår/sommar så ser fram emot lite härliga färger 🙂 Dessa visningar är väl påkostade och de brukar bjudas på bubbel och snittar innan man får ta plats. Jag återkommer såklart senare med bilder på allt snyggt.

Sen är det tjejmiddag i kväll, fågeltjejerna ska jag träffa… så länge sen nu så ska bli kul att få lite uppdatering på deras liv. Julia ska ju gifta sig i sommar så ska bli härligt att höra om hennes planering, undra om hon hittat en klänning?
Alltid jobbigt att gå iväg och äta när man är på diet, man vill inte peta i maten, man vill inte vara till besvär osv. Julia som vi ska hem till mejlade mig häromdagen och frågade så hon skulle anpassa maten till mig, hon hade valt en bra rätt som var lätt att bara göra om till mig.

promos_1454069542115_makeupstore

Later,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *