Föräldrar som borde skolas i barnuppfostran!!!

Fy fan vad jag blev påverkad av misstag! I 15 minuter råkade jag uppleva programmet ”Ung o bortskämd” och jag kokar av ilska! Samtidigt tänkte jag att jag inte ville skriva o marknadsföra ett skit program men detta gör jag främst för att spy galla över idiotiska jävla föräldrar där ute! 

Vi vet hur världen ser ut idag med allt skit (krig, misär, död, fattigdom, svält, tiggeri etc…) och ändå väljer föräldrarna att ”gulla” sina barn till en gräns av äckel! Det värsta är att INGEN av dessa föräldrar är extremt ”välbärgade” enligt tv programmet. Man ser ju hur o vart dem bor. Vanlig Svenne medelklass. Men gulla kan dom o det gör en enorm otjänst för sina barn det älskar! Som när kungen i en historiebok torkade sin röv med kyckling bäbisar, vidrigt! 

Det ni gör är VIDRIGT! 

Ni föräldrar som överhuvudtaget ger o ger o ger och även går med på att låta er synas i ett så nedvärderande program ihop med era barn, hur tror ni deras framtid ser ut nu? Efter att hängst ut i tv som bortskämd, lat, outbildad och helt oerfaren! Inte fan vill nån anställa en idiot som inte vill lyfta ett finger!

Så kommer dessa barn, eller, det är ju över 18, så barn är det inte enligt lag men barn eftersom det inte behandlas som vuxna. Det kommer ju inte lyckas med att fixa sitt eget liv alls. Patetiskt. Hur tänker ni? 

Önskade ett program som ”lyxfällan” fast ”föräldrafällan” eller nåt eftersom dessa ungdomar blivit felbehandlade i flera år. Det är föräldraranas fel!!! Jag skyller på er! 

Skärp er. Jag spyr på programmet och ångrar mina fördärvade 15 minuter! Kunde ha gett dessa minuter till att sprida budskap åt något mer viktigare än luft.

Suck! 

Yaz  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *