Ännu mera överraskningar :)

I budet jag fick i går fanns det mera överraskningar 🙂

Jag fick förutom kvällens middag ett kuvert från Quorn med presentcheckar så nu kan jag handla massa bra mat. Min nya favorit nu när jag går på strikt kost har blivit deras färs som jag blandar med lök (både gul, röd och vitlök), massor med bönor, krossade tomater (utan tillsatt socker), färsk chili, persilja och massor med kryddor. Det blir en fantastisk god röra som är proteinrik och fettsnål.

Den röran äter jag rakt upp och ner eller med ett knäckebröd eller så fyller jag en paprika och ställer in i ugnen, mumma!

Så i går när jag  handla använde jag SÅKLART dessa 🙂

img_2180.jpg

  
Tre paket quorn färs och självklart fixade jag min favvo röra på en gång!

  
 

Fredagskram
Marie!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *