Skolvalet 2016 helt omöjligt!!!

Här sitter man tredje veckan utan att ha kommit närmare ett vettigt beslut. Valet ska vara inlämnat senast på måndag! Vet ni hur SVÅRT det är när man måste välja mellan 60 olika skolor.

***

När jag var liten fanns bara ETT val och dit gick man. Punkt. Jag är helt matt av detta. Sen läser man betygen, blir ännu mera förvirrad. Sen trodde jag att jag hittat rätt till min lilla tös, men nej, den skolan har ju för fan inte ens en SKOLGÅRD! Vad i hel…..te!

När jag var liten fanns en riktig skolgård med betongmark och lite gräs där vi blev tvingade till bollspel. Rökruta (förbjuden sådan). Basketplan. Klätterställ. Spottväggen (klotter, spott, tugummi och hångel) och det var lixåm en stor skolgård. På gott o ont. Lärarna hade väldigt lite koll på vad som skedde under rasterna.

Hurusom, jag måste nu göra ett val. Samtidigt så vill jag ju veta vilka ungar som ska börja för jag vill ju välja hennes framtida vänner. Det kommer att ha en stor betydelse för framtiden. Tro mig! Det är ca 90% av vännerna som gör framtiden oavsett vad man vill tro. Tur att jag fortfarande minns det så väl 😉

Ju mer jag sitter o tänker desto mer förvirrad blir jag. Suck. Tänk om jag väljer fel nu. Tänk om det blir total fiasko! Ibland sitter man på en ganska så stora beslut som föräldrar…tycker jag iallafall…

//TOKIG

Unknown-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *