Hur är dina grannar? – sponsrad video!

Alla har en åsikt om sina grannar, spelar ingen roll när man tar upp frågan så har alla ALLTID något att säga 🙂 Jag tror själv att jag är en väldigt bra granne, jag låter inte så mycket och har aldrig fest eller liknande. Jag bor i en lägenhet och gör man de så måste man någonstans ”tåla” ljud, annars kan man flytta till hus.

Däremot ska man ju inte tolerera vad som och faktiskt så ”klagade” jag för första gången någonsin på min nya granne. Eller nya och nya, han har bott över mig i cirka ett halvår och jag förstår om man i början för ljud, man hamrar, drar möbler osv innan man kommit i ordning hemma. Men…. det är INTE okej att 23:15 dra på högsta musiken så jag tom hör varje ord av låten ”my girl” Eller när jag en lördagsmorgon vaknade upp, tog min kopp kaffe till sängen och satt på nyhetsmorgon och tycker att ljudet är lite konstigt så sänker de för att se vad felet är… men de var inte mitt ljud utan de var grannen som hade så högt att hans tv skar igenom mitt ljud… jag vill höra nyhetsmorgon via min egna tv 🙂

Nu är ju inte bara detta som hänt men lite bägaren som rann över… Hur hanterar ni era grannar? Knackar ni på? Skickar lapp? Jag själv är jävligt feg måste jag säga så jag skrev en lapp och la i hans tidningsställ… 🙁 Ja jag vet… fegpropp!! Jag skrev dock väldigt lättsamt och glatt så tror inte han tog illa vid sig…

Såg den här videon med Martina Haag och Mogge Sseruwagi, tyckte den var lite kul angående just grannar… de utforskar nojor och situationer som hindrar oss från att umgås med varann, Till sin hjälp har de bland annat beteendevetare, sakexperter och inredningsexperten Jon Eliason, som leder dem på vägen med insikter och en massa smarta inredningstips.

 

*sponsrat inlägg*

Vad har ni för erfarenheter, skriv gärna i kommentarsfältet 🙂

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *