Fredagsmiddagen klar :)

glad att det är fredag, denna vecka går till världshistorien som den absolut jobbigaste! Upp 05:00 varje dag och inte kommit hem innan 21:30 någon kväll 🙁 Jag har fart runt med datorn, två uppsättningar träningskläder samt handduk och allt annat man behöver… vilket blir ganska tungt, av svett 🙂 hahahaha!

I går var de upp lika tidigt, min 5e Omorphia 20 behandling skulle göras (mer om de i ett annat inlägg) sen drog jag till Sats direkt efter och sen åkte jag till Stadshagen och hade min företagsklass. Men sen…. fick jag åka hem 🙂 Så vid 13 tiden klev jag innanför dörren, de var som ett halleluja moment!

Duscha och sen slängde jag mig på soffan, kollade en ny serie på Netflix när det ringde på dörren. Utanför stod en trevlig kille med ett bud till mig 🙂 Det var en middag för 4 från Lithell 🙂

Lithell lanserar nu sin första kycklingkorv som finns i både varmkorv och grillkorv, så det finns för alla smaklökar. Det går fort att laga och är dessutom klimatsmart! Innehållet bestod av  fredagskocken Mattias Larssons snabba och supergoda kycklingmiddag med kokt kycklingkorv, nybakat korvbröd, currytopping och rostade pinjenötter.

Budet var så fint, jag älskar att få sådan här bud 🙂

Så nu vet jag vad fredagsmiddagen blir. Jag får tyvärr hoppa över brödet och curryn men tror att de kommer bli fantastisk gott ändå, lägger korven i ett salladsblad i stället så blir det som en ”korv med bröd”  Tror mina 2 vänner som kommer på besök i morgon kommer tycka att det är lite annorlunda men rolig fredagsmiddag att bli bjuden på 🙂

Korven innehåller 67% kött, de tycker jag är super viktigt! Bra jobbat Lithell….

Återkommer med en recension på korvarna 🙂

Tack Lithell för att jag får prova dessa nyheter och tack för att ni tänker klimatsmart.

Önskar er alla en fin fredag och en fantastisk helg,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *