Myskväll med mello, som ungefär halva Sverige ;)

Mötte upp Yasmina på götgatsbacken där hon letade runt efter en present till en kompis som fyller år. Efteråt gick vi till Melanders i Söderhallarna, måste säga att jag blev sjuuuukt besviken 🙁 Super dålig affär! 

Vidare till gymgrossisten där både jag och Yasmina behövde fylla på div gottigheter! Jag köpte proteinpulver (måste rekommendera denna nedan i smak vanilj/päron. Fick en påse av Emma och jag älskar den), omega-3 och multivitaminer 🙂

  
Vidare till gymmet och Yasmina hade varnat mig för att de skulle bli ett TUNGT pass…. De blev de! Hon visade mig en övning för rumpan som var galet jobbig, men den ska jag göra igen, BIG TIME!

Sen blev de Ica och handla massa mat 🙂 De blev plock, räkor, kalkonchoritzo, lomo, oliver och grönsaker. Sen lite röror som jag naturligtvis inte fick äta. Vi duka upp lagom till Mello!

   

Tips på jätte gott snacks: skala och skiva morötter i stavar, häll över rikligt med citronsaft och salt. Blanda och ät 🙂 Mums!

Kvällen blev tidig, jag var hemma innan 23 och de var skönt i morse när klockan ringde och de var dags för gymmet!

I dag blir de lugnt, ska gå och handla allt för veckan, förbereda all mat för veckan och sen blir de ett intervallpass på gymmet i eftermiddag/kväll, i morgon mät och vägning!

Ha en fin söndag,

Marie 

 

3 svar på ”Myskväll med mello, som ungefär halva Sverige ;)”

    1. Jaaa det var mysigt! Behövs inte så mycket för att göra en kväll bäst, god mat och bra sällskap!

      ha en fin kväll, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *