Måste bara säga….

GRYMT JOBBAT!!!

Till mig själv 🙂 Jag är så jävla stolt över min diciplin och att jag kämpar så jävla bra! När jag blir sugen på allt jag inte får äta eller när jag är påväg att banga att gå till gymmet så bara tar jag mig i kragen!

På måndag har de gått 4 veckor, jag har haft ett fusk, förra helgen i Gbg. Jag drack vin och åt mat men inget godis el liknande 🙂

I dag tog jag bilder på mig själv, bara för att se. Tog fram bilderna jag tog innan jag började och SHIIIIIIT! Sån skillnad! Så stolt och blir ännu mera peppad nu. 4 veckor kvar och så nyfiken på vart detta tar mig, vilka grejer man kan göra med kroppen! Så stolt att jag skicka bilden till Yaz & Magdalena 🙂

Shit vad glad jag är! 

  
Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *