13 upplevelser hos Mathias Dahlgren

En upplevelse utöver det vanliga! Mat på menyn och en resa på tallriken 🙂 
Just det! Inte bara maten som va magiskt, det handlar om hela upplevelsen från ”incheckning” till matsalen och att få besöka köket, hälsa på kockarna, kökschefen, få provsmaka och njuta av små roliga vackra rätter. Sen hamnade vi precis intill köket så vi hade insyn till arbetet och perfektionen av matlagningen under hela kvällen. Typ chefs table. Igenom 13 rätter…och massa goda viner till 
    
    
   
Den ”lilla” biten tryffel jag håller i kostar några tusen! Jag som INTE gillar tryffel tyckte det var jätte gott. Konstigt att sådan hård smak kan förvandlas till något mjukt när den upplevs på rätt sätt. 

Vidare till bordet och upplevelserna därifrån. Vi hade även en egen privat toalett haha!

    
    
    
    
    
 
Efter magin kom ”fika” som på riktigt var en hel baguett typ! Sen till baren och hänga med några vänner. 

Kvällens upplevelse var något helt utöver det normala(!) 

   
Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *