Har en stor längtan efter…

Önskar de var lördag nu…. jag längtar så mycket efter min allra bästa vän! Min vän som vet precis allt om mig, som direkt ser när jag mår bra/dåligt, som lyfter upp mig i alla lägen, som jag aldrig bråkat med eller ens höjt rösten mot, som stöttar mig i alla mina konstiga beslut, som inte tittar på när jag faller utan faller med mig för att jag ska ha en hand att hålla i när jag måste resa mig igen 🙂

På lördag ska vi mysa! Vi ska träna ett tungt pass tillsammans på gymmet sen räkor och bubbel på kvällen (jag får endast bubblor i vatten) Elina kommer oxå, hon ska flytta… Till Australien 🙁 Sååååå trist men så kul för henne, jätte avis! Bästa landet jag varit i!

  
Ok, skynda bli lördag nu!

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *