Det finns ingen längtan när saker skrivs i sten 

När jag lever så vill jag leva i nuet. Just nu. Just här. Spelar ingen roll om jag är i mitt kök o steker ägg eller på en fest och dricker skumpa! Det har jag blivit rätt bra på och älskar känslan av friheten att inte behöva tänka mer än just NU just HÄR. 

Jag vill bli ännu bättre på att ta för mig. Våga ännu mera. Våga även misslyckas och bli ställd. Växa, uppleva, andas in tankar och känslor från andra.  

Fattar inte att jag nu ligger i min säng, eller ”min o min” men så nära det går. Ligga o grubbla över dagarna som gått och hur mycket rikare jag är! Rich Mother F!!! 

Saknar min ”familj” hihi. 

”Det finns ingen längtan när allting skrivs i sten”…betyder att om du ramar in för mkt av ditt liv, dina tankar, drömmar, önskemål och känslor. Då har du satt så mkt gränser för dina oöppnade fönster så du är i mörker när nästa dörr stängs. 

Om jag bara kunde få fler att förstå mig rätt och tolka mig bättre. Hmmm…

Yaz 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *