En helg i Götelaborg!

På fredag sticker jag och Emma till Göteborg. Jag ser såååååå fram emot de! Detta planerades långt innan jag planerade min kost och träning så detta får bli ett ”fusk”

Jag kommer självklart inte go bananas för de men vi ska på champagne och skaldjursprovning så kommer definitivt smaka. Vi kommer bo på ett hotell som har spa (och gym hoppas jag) mer om de i ett annat inlägg. Vi stannar tyvärr bara en natt, hade ju önskar två när man ändå var i farten 😉

Vi åker med MTR Express, jag har aldrig testad dem förut men bara hört gott om de och priserna är oslagbara om jämför ned vanliga SJ (som dessutom aldrig håller tiden)

  

Så nu får de gäääääärna bli helg 🙂 Fast först roliga möten i morgon och onsdag, en till omorphiabehandling, massa träning och ett roligt event på torsdag…. Seeeeen är jag redo för GÖTELABORG

Kram 

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *