Gjort vad jag kan!!

Då är veckans sista pass gjort, en timme PW innan frukost och i morgon är de vägning och mätning igen! Jag ska iofs träna Pole senare i dag men räknar inte de passen!

Jag är lite nervös, tror inte jag har lika bra resultat som förra veckan…. iofs ska jag inte ha de då jag förlorade mycket vätska! Jag har inte slarvat ett dugg med maten mer än jag två dagar har hamnat i obalans  med tiden 🙁 En dag blev jag fast på tåget (såklart) vilket resulterade i att jag inte åt på nästan 4 tim, jag ska äta varannan. Och sen blev jag sen på en annan grej så samma sak. Och båda de två dagarna blev middagen så sent att jag inte fick i mig kvällsmålet. Får se hur mycket de påverkar i morgon!

I morgon börjar jag även min Omorphia behandling, punktförbränna. Jag kommer ta utsida lår och även baksida. Jag är sååååå taggad för de, förutom att jag måste gå upp 05:00 i morgon *snark*
  
Trevlig söndag!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *