I kväll kommer första utmaningen!

Jag får sååååååå många frågor om min ”diet” så känner att jag måste förtydliga lite. Jag är stolt över mig själv, tycker jag är fin som jag är och så vidare. Jag har inget mål att gå NER i vikt. Mitt mål är att minska underhudsfettet och tona fram musklerna 🙂 Dvs att jag kommer gå UPP i vikt (om man kollar vågen)

Därför har jag tagit hjälp av Camilla på Wahlkvist.se för att få verktyg hur jag ska äta och träna rätt. Jag väger mig en gång i veckan och mäter mig med måttband. Min första gång efter att jag startat är på måndag och givetvis kommer jag berätta resultatet för er 🙂

Andra frågor jag fått är vad jag tar för kosttillskott? Och måste säga att det var en utmaning för mig!!! Jag tar knappt alvedon när jag har ont i huvudet, hahahahaha!

Detta är min dagliga ”shot”

  
3 st Omega-3, en till frukost, lunch & middag.

1 multivitaminer som jag tar vid lunch

1 magnesium som jag tar på kvällen innan läggdags

1 fat burner, denna tar jag på fastande mage antingen på morgonen el innan 45 min innan träning. Dock är denna inte återkommande varje dag utan när jag känner att jag behöver extra energi!

I dag ska jag egentligen köra 1 tim kondition, men jag kan inte! De värker precis överallt så blir en vilodag med 1 tim powerwalk. Switchar på fre o lörd då de egentligen är ”vilodag” i morgon.
Ikväll kommer utmaningen, jag ska hänga med Yaz och äta middag 🙂 Som tur har jag världens mest förstående vän så vi modifierar om maten  lite. I kväll blir de chark, räkor och grönsaker 🙂

Allt går om man vill!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *