Låt mig presentera Mitch :)

I går eftermiddag var jag på möte hos Paul Mitchell i Sjöstan! Vi har en kommande grej med dem, än kan jag inte avslöja vadmen säger bara OMG!

Susanna som driver det, som för övrigt är sjukt trevlig och en grym frisör, har sin lilla vovve där, Mitch 🙂 så söt, social och busig! Man kan INTE inte falla för honom!

  
Snacka om hundtricket fast hundklippartrickset….. Eller nått!

Hur som…

Ett riktigt bra möte och när de gått nästan två timmar så sitter vi fortfarande och spånar, älskar kreativa möten!

När jag skulle gå fick jag med mig en ”liten” present. Asså, jag är så tacksam och ska bli riktigt kul att testa allt 🙂 Jag har torr hårbotten och framför allt denna årstid så behöver bra hårprodukter. Har lite kvar av de jag i dag använder så ska göra slut på de sen jäklar! Jag fick schampoo, balsam, hårinpackning, spray, olja, volym man har i hårbotten, och gegga man har i längderna för volym och ett värmeskydd! 

  
Tack snälla Susanna!

Lovar att ge er läsare en recension när jag använt dem!

Love, Marie 

2 svar på ”Låt mig presentera Mitch :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *