Näst sista dagen 2015!

Oj vad min dag varit lugn, vaknade tidigt! Kaffe i soffan med datorn i knät, jobbade lite på en presentation och självklart krascha allt innan jag han spara 🙁 Kände då att jag kanske inte ska jobba i dag…

Gjort i ordning alla papper till revisorn, printat, kopierat, häftat upp och gjort noteringar… Nu pålagda på lådan så nu säger jag adjö till 2015s bokslut 🙂 Tog 3,5 timme att fixa allt, helt sjukt!

Bakat, japp…. Nyår i morgon, ett lugnt sådant! Jag tycker jag tjatar men är fortfarande sjuk 🙁 Vågar knappt säga de högt men tror jag känner mig liiiiite bättre i dag. Så ”firandet” blir otroligt lugnt med Magdalena, Felix och Frida. Hummer till förrätt, oxfilé till varmrätt och så min cheesecake till dessert 🙂 ganska klassisk meny men åååååå så gott!

Nu ligger jag på soffan, kollar serien om fjällbackamorden. Dessa veckor som sjuk har jag hunnit se ALLT! 

Har mest strosat runt så här i dag,

  
I min nya badrock, älskar den 🙂

Någon snarkar under min filt, guess who?

 
Kvällen blir lugn, som de senaste 5 kvällarna, börjar tröttna på detta nu. Den eviga förkylningen 🙁

Önskar er en fin kväll denna näst sista på 2015!

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *