Jag tog beslutet!!

Efter att jag sluta undervisa i Pole Dance i oktober har jag tränat själv på mitt håll, det är mycket enklare när man har  ”gratis” träning som man egentligen inte tänker på. Hur som…. jag känner nu att jag behöver en kick strart. Jag har absolut INTE något löfte, jag tränar ju hyffsat kontinuerligt men jag behöver en push…

För några veckor sen testade jag Camillas PT träning i grupp då ett visst antal bloggare var inbjudna och jag älskade det. Hade gärna gått ett Boot Camp för Wahlkvist.se men då de i dagsläget befinner sig norr om stan och jag har ingen bil och bor söder så blir de lite väl långt. MEN….. i dag bokade jag ett 8 veckors PT- online av henne…. Hon har dessutom fantastiska priser som gäller fram tills i morgon så jag säger bara en sak: GÖR DET!!!!!!!

Apropå Pole Dance, nu närmar det sig…. om allt går vägen så undervisar jag snart i Pole Dance igen. LÄNGTAR!! Saknar de så jag går av!

 

Skärmavbild 2015-12-30 kl. 10.53.40

Bild lånad >HÄR<

Snart är de nytt år hörni, jag ser verkligen fram emot de. 2015 var de värsta året jag någonsin upplevt, tror jag skulle kunna skriva en bok om vad jag upplevt… allt från svek i familjen, hemska saker ett ”barn” inte ska behöva uppleva till att två personer jag litade på gick bakom ryggen på mig och dessutom tog ifrån mig de ända som betyder något för mig, Pole Dance. De finns hemska människor där ute som gör vad som för pengar och framgång, jag vill inte omge mig med sådana och jag hoppas både karma och verkligen kommer ikapp dem…

Hej från mig,
Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *