Jag provade något nytt!!

Förra veckan provade jag en ny behandling, Fraxium! Jag jobbar ju numera 50% på Victus Medical så passar på att testa allt jag bara kan som finns i vår portfölj 🙂

Cellox 20 (hårborttagning) har jag ju redan testat och håller fortfarande på med, ska dessutom börja behandla ett till område snart! Jag har ju redan gjort under armarna och hela ben!

Sen såklart vår hudvårdsserie Solution by Victus som slängde ut mina Decleor produkter efter 8 år. Den har dessutom fått fantastiska recensioner från media!

Hur som…., nu provade jag alltså Fraxium! Fraxium är en fraktionerad laser  som gör att man kan jobba på olika djup i huden samtidigt som den skapar en läkningsprocess på huddjupet. Behandlingen är sårfri, vilket betyder att man huden återhämtar sig på ett par dagar. Behandlingen används mot bland annat rynkor, acne-ärr, stora porer, ojämn hudton, ytliga kärl, solskadad hud och hud med dålig spänst och elastitet!

Jag som är ganska känslig mot smärta kan erkänna att ja de känns, men inte olidligt. De bränner lite på huden men när jag dagen efter såg resultatet var de SÅ värt de.

Den direkta känslan var uppstramning och dagen efter såg jag lyster. Denna behandling bör göras som en ”kur” så om en månad ska jag göra detta igen 🙂 Man ska tänka på att inte träna eller dricka alkohol efter. Man blir lite röd, bjussar på en bild

Kram banan, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *