Äntligen!!

Nu börjar de gå åt rätt håll, 1-2-3 tabletterna är BÄST! Halsen är mycket, mycket bättre. I stället har jag fått en hosta från hel***e och snuvig, men hellre de än den halsontet jag haft 🙁 De är inte vanlig halsont, de är de värsta jag varit med om!

I dag har jag faktiskt haft lite ork att göra lite saker, jag har RENSAT! OMG vad jag rensat, badrum, kök och städskrubben 🙂 hahahaha! Som bloggare får man en hel del så har samlat ihop allt jag inte kommer använda från smink, schampon o balsam, tandblekning, hudkrämer och olika body scrub…. Helt insane! Ska kolla med mina närmsta vad de vill ha resten skänker jag till behövande!

Har slagit in julklappar, japp, inga fysiska utan gåvobevis. Jag har satt in pengar till organisationer och köpt nödvändighetern till behövande. De är mina julklappar i år!

Nu måste jag vila (man blir helt galet trött när man är sjuk av ingenting) ska fortsätta kolla på serien Gåsmamman som jag började kolla på häromdagen, har ni sett den? Om inte, GÖRT!!! Så bra!

  
I morgon bara ska jag vara frisk och gå till jobbet! Måste dessutom göra massa ärenden på lunchen jag skulle hunnit med i helgen:(

Trevlig 4:e advent!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *