Rubrik vet ej!

Hej på er. Länge sen, jag vet. Förlåt! Menar det och framförallt för min hjälte Marie <3

Hon ligger sjuk. Är helt maktlös och vet inte hur jag ska kunna fixa henne? Maktlös. Jag har haft några extremt tuffa veckor med heltidsstudier och nu efter sista provet igår (!) som gick as bra! Sen dess har jag typ gått sönder i huvudet. Vet inte VAD jag ska blogga om. VILL jag blogga? När, varför, till vem? Till slut skiter jag i det. 

Efter dessa veckor med studier och nya kontakter, nya utmaningar och så mycket kunskap, kärlek och begåvade underbara människor! Så är jag tömd på mig själv. 

Måste hitta tillbax. Eller måste jag? Vad måste jag? Tappar mig själv i djupa diskussioner om livet och läran om nuet. Därav lite bortkommen i bloggandet och livet i allmänhet. 

Jag skulle träffat Marie igår, inte träffat några vänner på 3v. Socialt liv på 0. (Noll) 

Min hjärna är full och den väller över av planeringar, hemma, resa, renovera, flytta, julafton, mat, paket, missade möten, läkarstider, glömda konversationer på sms o mail, pinsamt, oansvarigt och onödigt. Stress! 

Så ni vet, jag finns och jag har SÅÅÅÅÅ mycket att skriva om men jag saknar en tratt just nu. Är helt enkelt för bizzy för mitt eget bästa. 

Vi hörs. Tack för en fin kväll igår Missy Elina!!! White trash drink med bubbel o fanta, awesome!

 Yaz 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *