Mina 3 bästa vänner!

Förlåt för min uteblivna bloggning i går, och min kära partner in crime Yaz verkar ha slutat blogga 😉 kanske ska döpa om den till Thestoryof1 *fniss*

I går vaknade jag och mådde ännu värre än i onsdags, kände ju att de var något i kroppen men jag kunde inte riktigt ta på de. Brukar hjälpa att ta en alvedon sen sova men icke denna gång!

I dag är de 100 gånger värre 🙁 påminner om hur jag mådde i somras när de trodde jag hade körtelfeber. Jag kan inte svälja utan måste dricka allt med sugrör 🙁 Denna gång har jag iaf medicin hemma, när jag var i Spanien så köpte jag 1-2-3 tabletter. Mirakelpiller som tar bort typ allt. Så i morse tog jag första, på söndag ska jag vara frisk!!!

Så mina 3 bästa vänner just nu:

  
Termometern, 1-2-3 och alvedon!

Skulle träffat Yaz i dag men de blir att vila 🙁

Vet fortfarande inte vart jag ska fira jul i år, har fantastiska vänner som öppnar sina dörrar <3 Kärlek till er! 

Min familj är så skadad, och jag är mest besviken på hur vissa gör sina val! Jag kommer berätta mer om de i ett annat inlägg! Nu är de slut på filter från mig, jag har försökt att hålla alla ute härifrån men om inte de ens kan höra av sig till mig, min egna familj så tar jag bort allt filter…

Stay turned! Nu ska jag kurera min kropp och sen ta hand om mitt lilla hjärta som är så brustet 🙁

//Marie 

2 svar på ”Mina 3 bästa vänner!”

  1. Massa kärlek till dig och jag är ju ”bara” din vän och kollega men du får när du vill vara med i min lilla familj <3 det vet du <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *