Att testa nytt..

Jag älskar att testa nya saker, vare sig det är ett nytt schampo eller ett nytt resemål 🙂 I dag har jag testat en ny hårborttagningsmaskin! Ni vet ju att jag har gått och fått behandling var 8:e veckan för att avlägsna allt hår på benen och under armarna. De har jag gjort med en fantastisk maskin som heter Cellox 20. 

I maj gjorde jag min tredje behandling på ben och min sjunde behandling under armarna sen var de dags för uppehåll. Under sommarperioden eller om du reser på solsemester så får man inte göra dessa behandlingar och iom att jag åkte till Egypten så har de dragit ut lite. 

Att permanent reducera hår är en lång process som kräver tålamod. Då håret har olika växtfaser så behövs 4-8 behandlingar (oftast) och 8 veckor mellan varje behandling….. Ja ni fattar!

Hur som… i dag provade jag en ny hårborttagningsmaskin 🙂 Så kul!! DIODUS 808 heter den. Kan ju inte så mycket om själva maskinen mer än att den ska vara riktigt effektiv. LOVAR att återkomma med mera ”teknisk” info samt vart man kan göra dessa behandlingar 🙂 

Behandlingen är HELT smärtfri, och de menar jag! Det blir lite varmt där lasern är men mest skönt tycker jag 🙂 passa på att ta en omgång till under armarna trots art jag är hårfri där nu så på en 3-4 fjun 😉

Så här ser maskinen ut: 

  
Sen rengörs man innan man delar in benen i zoner.

  
På med en gelé sen kör man 🙂

  
 
Om cirka 10 dagar kommer mitt hår ”ramla” av så nu ska jag inte raka benen för att se skillnad!

Maskinen säljs av Victus Clinic!

Stay turned!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *