The secret crew…

Ja de va var jag och Emma kallade oss när vi anordna en kick off häromdagen, allt var hemligt!

Har ju redan berätta om Emma i nunne kläder och uppgiften hon hade var att kröna in alla. De kröntes alltså in i lag 🙂 Lag bank fick ett halsband med en guldpeng, lag Zombi fick ett halsband med ett plåster och lag The War bunker fick ett halsband med en patron. Dessa skulle de ha hela dagen.

Efter frukost så satte konferensen i gång och under hela dagen fick lagen små ledtrådar, ledtrådar avslöjade vart vi skulle på kvällen. De bestod av pusselbitar. med en bild på ena sidan och kartan på andra, men givetvis var själva punkten blurrad 🙂 Den ena satt under en stol i konferensrummet, en annan låg i lunchlådan och en tredje skulle de stega upp själva för att hitta…. ja ni fattar 😉 Såååå kul!

   
    
   

Vi avslutade med ett glas bubbel innan de var dags för roligheter. 

  
Sista ledtråden fick de i ett sms, där fick de latitude/longitude som de sedan skulle knappa in i Google Maps för att få fram…, adressen var Olof Palmes Gata 23 🙂

Fortsättning följer….

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *